Friday, May 26, 2006

Bacardi Lemon

Κάποτε, εκείνα τα δύσκολα χρόνια των '90s, δούλευα ως DJ στο "Και Μετά" - ένα πολύ γνωστό bar-club στο Δάσος Χαϊδαρίου! Κάθε βράδυ γινόταν μεγάλο πατατράκ και σύχναζαν κάθε λογής άνθρωποι απο όλο το L.A. (Lekanopedio Attikis....)

Μετά τις 2.00 συνήθως έπαιζα rock μουσική και επειδή κάποιοι το ήξεραν, ερχόταν εκείνη την ώρα. Μεταξύ αυτών ήταν και ένας τύπος ο οποίος κάθε βράδυ ερχόταν στις 2.00 και έφευγε στις 3.00 (αφου στο μεταξύ με έπριζε "βάλε αυτό, βάλε εκείνο"...). Φαινόταν γνώστης της rock με αυτά που ζητούσε να ακούσει. Εγώ γενικώς ήμουν απ'αυτους που δεν χάλαγε το χατίρι του πελάτη, αν η "παραγγελιά" ταίριαζε με το ύφος της μουσικής που έπαιζα εκείνη την ώρα.

Ένα βράδυ λοιπόν ξανάρχεται ο τύπος και εκείνη τη στιγμή έτυχε να παίζω το "Come Together" των Beatles. Με χαιρετάει απο μακρυά και καθώς πλησίαζε προς το μέρος μου, κούνησε το δεξί του χέρι σε στυλ "καλα, φοβερό κομμάτι, ετσι?". Με το που πλησιάζει,πως μου ήρθε και αντι να του πω τον τίτλο του τραγουδιού, του λέω φωναχτά για να μ'ακούσει (απ'το θόρυβο): "McCartney/Lennon δικέ μου. Φοβερό κομμάτι,έτσι?" Φυσικά συμφώνησε!


Το επόμενο βράδυ, έρχεται ξανά και όλος χαρά μου λέει: "Θα βάλεις το κομμάτι που έβαλες χθες;" Τον ρωτάω "Ποιό απ'όλα;" Και λέει: "Το Bacardi Lemon?"................

2 comments:

SparklingBlue said...

Υπήρξες και DJ?
Είσαι ακόμα;
Για πες...

Yiannis said...

Γεια σου Παυσίλυπη!
Οχι - δεν ειμαι πια DJ, αλλα συνεχίζω να κρατάω τον εαυτό μου ενήμερο σχετικά με το τι κυκλοφορεί στον (μουσικό) πλανήτη!!

Blog Archive